welcome, my dearest friend

Minun ikuisesta poniunelmastani kuoriutui todellisuus, kun rakas isäni - laukkabisneksen innokas harjoittaja - menehtyi pitkään ikäänsä. Haave kotoisasta Irlannista kaukaiseen Englantiin muutosta tuli ajankohtaiseksi. Liverpoolista itään kohosi muutamia kukkuloita, joiden takana vallitsi korviavihlova hiljaisuus. Se, päätin, oli paikka uudelle alulle.

Hetkessä hiljaisten laitumien täytteeksi muutti valkoisia nappisilmiä, welshponeja A ja B sektioista kaukana Walesista, ja ränsistyneiden talojen himmenneisiin ikkunoihin syttyivät uudet valot. Kasvatusbisnes lähti pyörimään. Suuriin suunnitelmiini kuului, ja yhä kuuluu, sukupolvi sukupolvelta entistä varmajalkaisempien, laadukkaiden lasten kilpaponien kehittäminen niin käyttöön kuin näyttöön. Hiljaisuuteen kasasimme äänekkään tilan, jossa minä ja O’Rourke-sukuinen perheeni yhä iloitsemme iloistamme ja suremme surumme valtavan ponikatraan turvin.

Kun ankea talvi on syödäkseen kauan kadoksissa olleen kesän lämmittämät sielut, sieppaan satulahuoneen keittotasolta kupin hedelmäteetä ja muistutan mieleen isäni lempisitaatin:

“Sit tall in the saddle, hold your head up high,
Keep your eyes fixed where the trail meets the sky,
And live like you ain't afraid to die.
Don't be scared, just enjoy the ride”
-- Chris LeDoux

Best of wishes,

yhteystiedot

@: [email protected]

Ibbe (VRL-07949), HCT
Tallilistalla SILE5887

tienviitat

» tästä tapahtumakalenteriin
» tästä päivityksiin

kaikki materiaali © Silence, ellei toisin mainita | copyrights